Shop Mobile More Submit  Join Login
About Deviant Michelle-Maree Christina CoffmanFemale/Australia Recent Activity
Deviant for 11 Years
Needs Core Membership
Statistics 93 Deviations 657 Comments 5,301 Pageviews
×

Random Favourites

The Archangel by thehiddensapphire The Archangel :iconthehiddensapphire:thehiddensapphire 395 124 My Sweet Shadow Paris by xMEGALOPOLISx My Sweet Shadow Paris :iconxmegalopolisx:xMEGALOPOLISx 2,452 490 Vampiric Minority 08 by AK-Is-Harmless Vampiric Minority 08 :iconak-is-harmless:AK-Is-Harmless 65 41 Winslow's New Hairpiece by AK-Is-Harmless Winslow's New Hairpiece :iconak-is-harmless:AK-Is-Harmless 104 116 Painting a Dream by SkyesFantasy Painting a Dream :iconskyesfantasy:SkyesFantasy 337 185 Of Nudes And Prudes by AK-Is-Harmless Of Nudes And Prudes :iconak-is-harmless:AK-Is-Harmless 96 166 Percy's First Fanart by AK-Is-Harmless Percy's First Fanart :iconak-is-harmless:AK-Is-Harmless 17 56 Two Ways To Enjoy A T-Bone by AK-Is-Harmless Two Ways To Enjoy A T-Bone :iconak-is-harmless:AK-Is-Harmless 63 73 Looting The Mushroom Kingdom by AK-Is-Harmless Looting The Mushroom Kingdom :iconak-is-harmless:AK-Is-Harmless 160 111 Best Idea Ever by AK-Is-Harmless Best Idea Ever :iconak-is-harmless:AK-Is-Harmless 57 87 True Purpose Of Demons by AK-Is-Harmless True Purpose Of Demons :iconak-is-harmless:AK-Is-Harmless 135 111 Somewhat Interesting Fact 07 by AK-Is-Harmless Somewhat Interesting Fact 07 :iconak-is-harmless:AK-Is-Harmless 59 75 Unfair Fight by AK-Is-Harmless Unfair Fight :iconak-is-harmless:AK-Is-Harmless 131 120 Somewhat Interesting Fact 05 by AK-Is-Harmless Somewhat Interesting Fact 05 :iconak-is-harmless:AK-Is-Harmless 84 61 Somewhat Interesting Fact 03 by AK-Is-Harmless Somewhat Interesting Fact 03 :iconak-is-harmless:AK-Is-Harmless 60 59 Somewhat Interesting Fact 01 by AK-Is-Harmless Somewhat Interesting Fact 01 :iconak-is-harmless:AK-Is-Harmless 75 92

Newest Deviations

Not So Lonely by I-Is-A-Freak Not So Lonely :iconi-is-a-freak:I-Is-A-Freak 0 1 Bond by I-Is-A-Freak Bond :iconi-is-a-freak:I-Is-A-Freak 0 2 Through the Heart by I-Is-A-Freak Through the Heart :iconi-is-a-freak:I-Is-A-Freak 0 1 Rain On Me by I-Is-A-Freak Rain On Me :iconi-is-a-freak:I-Is-A-Freak 0 0 Soaked by I-Is-A-Freak Soaked :iconi-is-a-freak:I-Is-A-Freak 0 1 Rain BW by I-Is-A-Freak Rain BW :iconi-is-a-freak:I-Is-A-Freak 0 2 WoW by I-Is-A-Freak WoW :iconi-is-a-freak:I-Is-A-Freak 0 7 Hidie Hole by I-Is-A-Freak Hidie Hole :iconi-is-a-freak:I-Is-A-Freak 0 0 Leaning by I-Is-A-Freak Leaning :iconi-is-a-freak:I-Is-A-Freak 0 2 Painting by I-Is-A-Freak Painting :iconi-is-a-freak:I-Is-A-Freak 1 2 New Years by I-Is-A-Freak New Years :iconi-is-a-freak:I-Is-A-Freak 0 0 Party Animal by I-Is-A-Freak Party Animal :iconi-is-a-freak:I-Is-A-Freak 0 0 Happy New Year 2 by I-Is-A-Freak Happy New Year 2 :iconi-is-a-freak:I-Is-A-Freak 0 0 Happy New Year 1 by I-Is-A-Freak Happy New Year 1 :iconi-is-a-freak:I-Is-A-Freak 0 0 Playing Death II by I-Is-A-Freak Playing Death II :iconi-is-a-freak:I-Is-A-Freak 0 2 Me All Dressed Up by I-Is-A-Freak Me All Dressed Up :iconi-is-a-freak:I-Is-A-Freak 0 8

Activity


First look at citizenship test

Thanks for taking the test, your results are below.


Total Score: 19/20

1.  Which colours are represented on the Australian flag?
Correct answer : Blue, red and white
Your answer : Blue, red and white

2.  Indigenous people have lived in Australia for ...
Correct answer : At least 40,000 years
Your answer : At least 40,000 years

3.  Australia's national flower is the ...
Correct answer : Wattle
Your answer : Wattle

4.  Which is a popular sport in Australia?
Correct answer : Cricket
Your answer : Cricket

5.  Australia's political system is a ...
Correct answer : Parliamentary democracy
Your answer : Parliamentary democracy

6.  The Capital of Australia is...
Correct answer : Canberra
Your answer : Canberra

7.  Which animals are on the Australian Coat of Arms?
Correct answer : Kangaroo and emu
Your answer : Kangaroo and emu

8.  Where did the first European settlers to Australia come from?
Correct answer : England
Your answer : England

9.  Who is Australia's head of state?
Correct answer : Queen Elizabeth II
Your answer : Prime Minister John Howard

10.  Who was the first Prime Minister of Australia?
Correct answer : Sir Edmund Barton
Your answer : Sir Edmund Barton

11.  What song is Australia's national anthem?
Correct answer : Advance Australia Fair
Your answer : Advance Australia Fair

12.  What do you call the elected head of a state government?
Correct answer : Premier
Your answer : Premier

13.  Which federal political party or parties are in power?
Correct answer : Liberal Party and National Party
Your answer : Liberal Party and National Party

14.  Which of the following are Australian values?
Correct answer : All of the above
Your answer : All of the above

15.  Australia's values are based on the ...
Correct answer : The Judaeo-Christian tradition
Your answer : The Judaeo-Christian tradition

16.  What does Anzac Day commemorate?
Correct answer : The Gallipoli landing
Your answer : The Gallipoli landing

17.  In what year did the first European settlers arrive?
Correct answer : 1788
Your answer : 1788

18.  How many states are there in Australia?
Correct answer : 6
Your answer : 6

19.  Australian soldiers fought in ...
Correct answer : All of the above
Your answer : All of the above

20.  What is Australia's biggest river system?
Correct answer : The Murray Darling
Your answer : The Murray Darling




If you scored ...

Less than 12: With a score of below 60 percent, you have failed the exam. Real immigrants may be allowed one more try before being denied citizenship.

12 or more: Congratulations, you have passed the immigration test.

deviantID

I-Is-A-Freak
Michelle-Maree Christina Coffman
Australia
Current Residence: Earth -but i'm hoping to change that soon
Operating System: Windows 7
Favourite cartoon character: Ethan from CTRLALTDEL he's the coolest
Personal Quote: i souport publik edekashun / I cant speel for shirt
Interests

Comments


Add a Comment:
 
:iconblackbirdrose:
blackbirdrose Featured By Owner Oct 15, 2010  Hobbyist Digital Artist
Thanks so much for the :+fav:s! :iconfeelingfreeplz: Have a llama! :iconllama-plz:
Reply
:iconsparrowsabre7:
SparrowSabre7 Featured By Owner Aug 18, 2010  Hobbyist Traditional Artist
Thanks for faving two of my doodles =3
Reply
:iconbomb4y:
BOMB4Y Featured By Owner Aug 24, 2009
Hi, thanks for :+fav:! :thanks:
Reply
:iconleyna-art:
Leyna-art Featured By Owner Aug 3, 2008  Hobbyist Digital Artist
Thank you for the :+devwatch: ! :)
Reply
:iconx-horizon:
x-horizon Featured By Owner Feb 22, 2008  Hobbyist Photographer
Hi :) thanks for watching and sorry for my slow-ass
answers. Hope you have a great week ;)
Reply
:iconsoys:
soys Featured By Owner Jan 14, 2008
Hi :wave:
Thanks for the fav on Addiction to Rock :)
Reply
Add a Comment: